Базални импланти – бързо възстановяване на зъби

Има различни видове зъбни импланти, с чиято помощ можете да възстановите липсващите зъби в устата ви. Една иновация обаче прави разликата и тя се казва базална имплантология. Този вид имплантиране започна да придобива все по-голяма популярност в България и това ни предизвика да посветим тази статия на базалните импланти и техните куп преимущества.

Базалните зъбни импланти се различават от конвенционалните по поставянето им. Първите се интегрират в кортикалната или иначе казано на твърда зъбна кост, а вторите в меката гъбеста кост. С поставянето на имплантите директно в костта, ще предпазите съседните зъби от контакт, който обикновено се проявява при лечението с подвижни протези и мостове.

С базални импланти можете да получите нова усмивка за броени дни. Повече за сроковете, цените и методите за лечение научете на www.swissimplants.eu, където ще отговорят на всичките ви запитвания свързани с швейцарските BOI импланти. Това е един от модерните центрове по базална имплантология, който може да посетите за лечение или консултация.

Имплантите ще ви помогнат да подобрите самочувствието си, и да забравите за липсата на зъби, която често затруднява социалните ви контакти. Цената, която трябва да платите не е висока, защото лечението е сравнително бързо и не се налага да плащате за възстановителни процедури, операции и т.н. Поносимостта на базалните импланти е далеч по-добра от тази на конвенционалните, които изискват седмици, докато организма приеме чуждото тяло в устата.

И, понеже знаем, че основният ви въпрос е свързан с болката при имплантирането, бързаме да ви уведомим, че няма да имате никакви проблеми. Операцията се извършва под упойка, като след нея няма да остане и следа от дискомфорт. Ето защо не бива въобще да се притеснявате.

В обобщение

Не оставяйте липсата на зъби да тормози ежедневието ви. Обърнете се към специалистите по базална имплантология за съдействие и проведете лечение, за да се чувствате добре. Ние сме сигурни, че ако се вслушате в нашия съвет ще останете доволни от крайните резултати. А сега ви пожелаваме да се усмихвате повече, защото както казват всички, усмивката е здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *